Grafische expo

Vorige week trokken de leerlingen van 6TSO naar de concertstudio van Muziekcentrum Track voor de briefing van onze nieuwe Grafische expo. Het thema dit jaar is ‘power up’ (superhelden/superschurken/.....). Leerlingen bedenken wie hun superheld is of kan zijn en brengen deze op een creatieve manier in beeld.

Leerlingen in duale trajecten stijgt

Elk schooljaar stijgt het aantal leerlingen die een duaal traject volgen op athena campus Heule. Het duaal leren is op zich een volwaardige leerweg geworden op onze campus voor leerlingen in de 3de graad van het beroepssecundair onderwijs (harde sector).

Video grafische afdeling

Ben jij de leerling die wij zoeken? Neem snel contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

Wienerberger Österreich

De leerlingen uit de 3de graad TSO elektriciteit van campus Heule vertrekken begin maart voor een ganse maand naar Oostenrijk op buitenlandse stage. In samenwerking met het bedrijf Wienerberger Österreich werd een gans traject uitgestippeld.

Leren lassen

Leerlingen 3de graad TSO elektrotechnieken van Athena campus Heule leren lassen. Ze gingen hiervoor op werkplekleren bij de collega's van Atheneum Bellevue Izegem. De kennis en vaardigheden die een elektricien onder de knie moeten hebben zijn groot. Dat beseffen de leerlingen maar al te goed en zijn dan ook dankbaar dat ook deze doelstelling op hun matrix kan afgevinkt worden. #fieroponsGO #samenlerensamenleven #helemaalGO

SODA

Gisteren was er voor het 4de schooljaar op rij de proclamatie van de SODA attesten op campus Heule. Heel wat terecht blije gezichten bij leerlingen (en hun ouders) die het SODA attest behaalden. Proficiat!

Alicante

Athena campus Heule & CLW verbleef deze week samen met een delegatie van scholengroep Mandel en Leie in Alicante in kader van Erasmus+.

Burgerkabinet

Op vrijdag 10 mei hebben Kwinten Verzele, Michiel Depoorter (6 Audio) en Robin Devos (6 Multimedia) van athena campus Heule deelgenomen aan het burgerkabinet van stad Kortrijk.

Electro Brain test

De leerlingen van de afdeling Elektriciteit van athena campus Heule hebben deelgenomen aan de Electro Brain test georganiseerd door VOLTA. Dit is de sectorproef voor leerlingen in een elektrotechnische opleiding.