Secundair onderwijs
+32 (56) 00 00 00

Voeding en Horeca

  • « Terug naar opleidingen
  • Voeding en Horeca

  • Voeding en Horeca

    De opleiding Voeding en Horeca richt zich op het voorbereiden van studenten voor een carrière in de horeca- en voedingssector. Studenten leren over voeding, kooktechnieken, gastvrijheid, en het beheren van horecagelegenheden. De opleiding combineert praktische vaardigheden in de keuken met kennis over voedingsleer, voedselveiligheid en horecamanagement. Afgestudeerden kunnen aan de slag in restaurants, hotels, cateringbedrijven of andere horecagerelateerde functies, zoals chef-kok, restaurantmanager of voedselconsulent.

    Lessentabel

    Basisvorming 1ste jaar 2de jaar
    Wiskunde 5 4
    Nederlands 5 4
    Frans 4 3
    Engels 2 2
    Geschiedenis 1 2
    Aardrijkskunde 2 1
    Natuurwetenschappen 1 2
    Techniek 2 2
    Economie 1 0
    Lichamelijke opvoeding 2 2
    Crea/Expressie 1 1
    Remediëren - excelleren 2 2
    Talentmodules - basisopties 2 (doorschuif) 5

    Keuze: 

    Latijn, Economie & organisatie, Moderne talen & wetenschappen, Maatschappij & welzijn, Voeding-horeca

    Klasuur - middagatelier 2 2
  • Voeding en Horeca-image
  • « Terug naar opleidingen
  • Voeding en Horeca

  • Voeding en Horeca

    De opleiding Voeding en Horeca richt zich op het voorbereiden van studenten voor een carrière in de horeca- en voedingssector. Studenten leren over voeding, kooktechnieken, gastvrijheid, en het beheren van horecagelegenheden. De opleiding combineert praktische vaardigheden in de keuken met kennis over voedingsleer, voedselveiligheid en horecamanagement. Afgestudeerden kunnen aan de slag in restaurants, hotels, cateringbedrijven of andere horecagerelateerde functies, zoals chef-kok, restaurantmanager of voedselconsulent.

    Lessentabel

    Basisvorming 1ste jaar 2de jaar
    Wiskunde 5 4
    Nederlands 5 4
    Frans 4 3
    Engels 2 2
    Geschiedenis 1 2
    Aardrijkskunde 2 1
    Natuurwetenschappen 1 2
    Techniek 2 2
    Economie 1 0
    Lichamelijke opvoeding 2 2
    Crea/Expressie 1 1
    Remediëren - excelleren 2 2
    Talentmodules - basisopties 2 (doorschuif) 5

    Keuze: 

    Latijn, Economie & organisatie, Moderne talen & wetenschappen, Maatschappij & welzijn, Voeding-horeca

    Klasuur - middagatelier 2 2
  • Voeding en Horeca-image

Comments are closed.