Secundair onderwijs
+32 (56) 00 00 00

Voeding en Horeca

  • « Terug naar opleidingen
  • Voeding en Horeca

  • Voeding en Horeca

    De opleiding Voeding en Horeca richt zich op de voorbereiding van studenten op een carrière in de voedings- en horecasector. Studenten leren over voedselbereiding, -verwerking en -presentatie, evenals het beheer van horecagelegenheden zoals restaurants, cafés en hotels. De opleiding omvat onderwerpen zoals menuplanning, hygiëne, gastvrijheid, managementvaardigheden en duurzaamheid in de voedselindustrie. Het doel is om studenten de nodige praktische en theoretische kennis bij te brengen om als kok, restaurateur, gastheer of in managementfuncties binnen de horeca en voedingssector te werken.

    Lessentabel

    Basisvorming 1ste jaar 2de jaar
    NEST:

    Wiskunde
    Nederlands

    Burgerschap en financiële geletterdheid

    Aardrijkskunde

    Geschiedenis

    Natuurwetenschappen

    14 11
    Lichamelijke opvoeding 2 3
    Expressie 1 1
    Frans 3 3
    Techniek 6  
    Remediëren - excelleren 2 2
    Talentmodules - basisopties 2 (doorschuif) 5+5

    Keuze uit:
    Horeca, Economie & organisatie, Maatschappij & welzijn, Sport
    Klasuur - middagatelier 2 2
  • Voeding en Horeca-image
  • « Terug naar opleidingen
  • Voeding en Horeca

  • Voeding en Horeca

    De opleiding Voeding en Horeca richt zich op de voorbereiding van studenten op een carrière in de voedings- en horecasector. Studenten leren over voedselbereiding, -verwerking en -presentatie, evenals het beheer van horecagelegenheden zoals restaurants, cafés en hotels. De opleiding omvat onderwerpen zoals menuplanning, hygiëne, gastvrijheid, managementvaardigheden en duurzaamheid in de voedselindustrie. Het doel is om studenten de nodige praktische en theoretische kennis bij te brengen om als kok, restaurateur, gastheer of in managementfuncties binnen de horeca en voedingssector te werken.

    Lessentabel

    Basisvorming 1ste jaar 2de jaar
    NEST:

    Wiskunde
    Nederlands

    Burgerschap en financiële geletterdheid

    Aardrijkskunde

    Geschiedenis

    Natuurwetenschappen

    14 11
    Lichamelijke opvoeding 2 3
    Expressie 1 1
    Frans 3 3
    Techniek 6  
    Remediëren - excelleren 2 2
    Talentmodules - basisopties 2 (doorschuif) 5+5

    Keuze uit:
    Horeca, Economie & organisatie, Maatschappij & welzijn, Sport
    Klasuur - middagatelier 2 2
  • Voeding en Horeca-image

Comments are closed.