Voeding en Horeca
- « Terug naar opleidingen
-
Voeding en Horeca
-
Voeding en Horeca
De opleiding Voeding en Horeca richt zich op de voorbereiding van studenten op een carrière in de voedings- en horecasector. Studenten leren over voedselbereiding, -verwerking en -presentatie, evenals het beheer van horecagelegenheden zoals restaurants, cafés en hotels. De opleiding omvat onderwerpen zoals menuplanning, hygiëne, gastvrijheid, managementvaardigheden en duurzaamheid in de voedselindustrie. Het doel is om studenten de nodige praktische en theoretische kennis bij te brengen om als kok, restaurateur, gastheer of in managementfuncties binnen de horeca en voedingssector te werken.
Lessentabel
Basisvorming 1ste jaar 2de jaar NEST: Wiskunde
NederlandsBurgerschap en financiële geletterdheid
Aardrijkskunde
Geschiedenis
Natuurwetenschappen
14 11 Lichamelijke opvoeding 2 3 Expressie 1 1 Frans 3 3 Techniek 6 Remediëren - excelleren 2 2 Talentmodules - basisopties 2 (doorschuif) 5+5
Keuze uit:
Horeca, Economie & organisatie, Maatschappij & welzijn, SportKlasuur - middagatelier 2 2 -
- « Terug naar opleidingen
-
Voeding en Horeca
-
Voeding en Horeca
De opleiding Voeding en Horeca richt zich op de voorbereiding van studenten op een carrière in de voedings- en horecasector. Studenten leren over voedselbereiding, -verwerking en -presentatie, evenals het beheer van horecagelegenheden zoals restaurants, cafés en hotels. De opleiding omvat onderwerpen zoals menuplanning, hygiëne, gastvrijheid, managementvaardigheden en duurzaamheid in de voedselindustrie. Het doel is om studenten de nodige praktische en theoretische kennis bij te brengen om als kok, restaurateur, gastheer of in managementfuncties binnen de horeca en voedingssector te werken.
Lessentabel
Basisvorming 1ste jaar 2de jaar NEST: Wiskunde
NederlandsBurgerschap en financiële geletterdheid
Aardrijkskunde
Geschiedenis
Natuurwetenschappen
14 11 Lichamelijke opvoeding 2 3 Expressie 1 1 Frans 3 3 Techniek 6 Remediëren - excelleren 2 2 Talentmodules - basisopties 2 (doorschuif) 5+5
Keuze uit:
Horeca, Economie & organisatie, Maatschappij & welzijn, SportKlasuur - middagatelier 2 2 -