Secundair onderwijs
+32 (56) 00 00 00

Keukenmedewerker

  • « Terug naar opleidingen
  • Keukenmedewerker

  • Keukenmedewerker

    De opleiding Keukenmedewerker richt zich op het aanleren van de basisvaardigheden en technieken die nodig zijn voor het werken in een professionele keuken. Studenten leren koken, bereiden gerechten, werken met keukengerei, en volgen hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. De opleiding biedt praktische ervaring in het assisteren bij het klaarmaken van maaltijden, het organiseren van de werkplek en het ondersteunen van het keukenteam. Afgestudeerden kunnen aan de slag in restaurants, hotels, cateringbedrijven of andere horecagelegenheden.

    Lessentabel

    BK2 (tweede graad)  
    PAV 6
    Frans 2
    FLEX PAV in BGV 2
    BGV 6
    POLY voortraject 6
    VORMING voortraject 6
    Stage - Arbeidscontract  
      16 (+12)
  • Keukenmedewerker-image
  • « Terug naar opleidingen
  • Keukenmedewerker

  • Keukenmedewerker

    De opleiding Keukenmedewerker richt zich op het aanleren van de basisvaardigheden en technieken die nodig zijn voor het werken in een professionele keuken. Studenten leren koken, bereiden gerechten, werken met keukengerei, en volgen hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. De opleiding biedt praktische ervaring in het assisteren bij het klaarmaken van maaltijden, het organiseren van de werkplek en het ondersteunen van het keukenteam. Afgestudeerden kunnen aan de slag in restaurants, hotels, cateringbedrijven of andere horecagelegenheden.

    Lessentabel

    BK2 (tweede graad)  
    PAV 6
    Frans 2
    FLEX PAV in BGV 2
    BGV 6
    POLY voortraject 6
    VORMING voortraject 6
    Stage - Arbeidscontract  
      16 (+12)
  • Keukenmedewerker-image

Comments are closed.