restaurant-keuken duaal
- « Terug naar opleidingen
-
restaurant-keuken duaal
-
restaurant-keuken duaal
De opleiding Restaurant-keuken duaal combineert praktijkervaring in een restaurant met theoretisch onderwijs. Studenten werken in een professionele keuken, waar ze leren koken, menu’s samenstellen, hygiëne en werkorganisatie hanteren, en gastgerichte service bieden. Het duaal aspect betekent dat ze naast hun werkervaring in de keuken ook colleges volgen die hen voorzien van de benodigde kennis over ingrediënten, kooktechnieken en restaurantmanagement. Deze opleiding bereidt studenten voor op een carrière als kok of in andere functies binnen de horeca, met een sterke focus op de praktijk.
Lessentabel
Basisvorming 5e jaar6e jaarLevensbeschouwelijke vakken 2 2 Lichamelijke opvoeding 2 2 Frans 2 2 PAV 6 6 Specifiek gedeelte NEST 4 4 Werkplekleren 20 20 Totaal 36 36 -
- Voeding en Zorg
- athena Drie Hofsteden
- 3e graad
- Arbeidsfinaliteit
- « Terug naar opleidingen
-
restaurant-keuken duaal
-
- Voeding en Zorg
- athena Drie Hofsteden
- 3e graad
- Arbeidsfinaliteit
-
restaurant-keuken duaal
De opleiding Restaurant-keuken duaal combineert praktijkervaring in een restaurant met theoretisch onderwijs. Studenten werken in een professionele keuken, waar ze leren koken, menu’s samenstellen, hygiëne en werkorganisatie hanteren, en gastgerichte service bieden. Het duaal aspect betekent dat ze naast hun werkervaring in de keuken ook colleges volgen die hen voorzien van de benodigde kennis over ingrediënten, kooktechnieken en restaurantmanagement. Deze opleiding bereidt studenten voor op een carrière als kok of in andere functies binnen de horeca, met een sterke focus op de praktijk.
Lessentabel
Basisvorming 5e jaar6e jaarLevensbeschouwelijke vakken 2 2 Lichamelijke opvoeding 2 2 Frans 2 2 PAV 6 6 Specifiek gedeelte NEST 4 4 Werkplekleren 20 20 Totaal 36 36