Nieuws

NESTFLIX

De leerlingen van 1B Nest uit campus Drie Hofsteden hebben vanaf nu toegang tot NESTFLIX. Hier kunnen de leerlingen op zelfstandige wijze een verkorte versie van de lessen van die week bekijken. Heel handig voor onze doeners die ziek thuis zitten of in quarantaine moeten. Vrijdagmorgen tijdens de uurtjes Remediëren en Excelleren werden de filmpjes voor Natuurwetenschappen en Aardrijkskunde al uitgebreid bekeken. De leerlingen worden ondersteund om hun eigen hulpvragen op te schrijven en op te lossen. Doeners aan zet, ook op afstand!

Mouri behaalt 4 medailles

Leerlinge Mouri Houllier uit 5 haarzorg heeft dit weekend deelgenomen aan de provinciale kampioenschappen zwemmen te Brugge. Mouri behaalde maar liefst 4 medailles (Brons op 50M rugslag en 50M vlinderslag , Zilver op 200M Vrije slag en Goud op 200M Wisselslag). Een dikke proficiat aan Mouri!!

Sprookjesmobiel

De laatstejaars van athena Campus Drie Hofsteden zijn de uitdaging aangegaan om een caravan om te bouwen tot een kleine theaterzaal voor poppenspel en toneeltjes.

Leerling Abdullah Belgisch kampioen

Op het BK veldlopen in Brussel is Abdullah Dubad (Okan klas Geel) erin geslaagd GOUD te veroveren.

Eerder deze maand wist hij ook op het Vlaams kampioenschap iedereen achter zich te laten. Proficiat Abdullah!

Athena wint COFEP publieksprijs

De leerlingen van het 7de specialisatiejaar kantooradministratie en gegevensbeheer veroverden op de jaarlijkse COFEP-beurs van oefenfirma’s de prijs van het publiek. Een anonieme jury beoordeelde in de beurs te Oostende de verkoop en afhandeling als de beste van de hele beurs! De oefenfirma van de leerlingen werd ‘Voyago’ gedoopt en verkoopt citytrips aan bedrijven. Goed bezig daar op athena!

Beste Belgische sommelier van 2017

Leerkracht Jasper Van Papeghem beste Belgische sommelier van 2017!

Onze leerkracht drankenleer van athena campus Drie Hofsteden en tevens de wijnkelner van tweesterrenrestaurant De Jonkman in Brugge won zondagavond in Brussel de finale van het Belgische kampioenschap, georganiseerd door de Belgische Sommeliersgilde.

Allerbeste sommelier

Campus Drie Hofsteden binnenkort met de allerbeste sommelier van het land?

Jasper Van Papeghem is reeds twee maal na elkaar finalist beste sommelier van het land. Derde keer, goede keer?

Teamdag voor doeners

Maandag 26 september was het teamdag op campus Drie Hofsteden. Een dag waarin de leerlingen en leerkrachten elkaar nog beter leren kennen. Dat is pas een goede start van het schooljaar. Echte doeners aan de slag met sport en spel. In athena leggen we de nadruk op graag naar school gaan, want dan pas kan het echte leren beginnen. Een klassieke sportdag waar heel wat aandacht gaat naar het wij-gevoel en het leren omgaan met elkaar. Alvast dank aan het team sportleerkrachten om deze dag piekfijn te organiseren!

Straatparade Sinksen

Voor hun Geïntegreerde Proef namen de leerlingen van 7 Kindzorg van campus Drie Hofsteden deel aan de Sinksen straatparade op pinkstermaandag. De parade was geïnspireerd door het Sinulog festival, een van de grootste en kleurrijkste festivals van de Filipijnen.

© 2022 athena-school.be - Privacybeleid