De opleiding Medewerker (banket)bakkerij richt zich op het aanleren van de vaardigheden die nodig zijn voor het werken in een bakkerij, met een focus op het maken van brood, banket en gebak. Studenten leren de technieken voor het bereiden, bakken en afwerken van verschillende bakkerijproducten, evenals het omgaan met ingrediënten en het volgen van hygiëne- en veiligheidsnormen. De opleiding biedt praktische ervaring in de bakkerij en bereidt studenten voor op een carrière als bakker of banketbakker in bakkerijen, patisserieën of cateringbedrijven.
Lessentabel
BK2 (tweede graad)
PAV
6
Frans
2
FLEX PAV in BGV
2
BGV
6
POLY voortraject
6
VORMING voortraject
6
Stage - Arbeidscontract
16 (+12)
School
CLW
Graad
2e graad
Type
Beroepskwalificatie
Domein
Voeding en Zorg
open voor info en inschrijvingen:
zaterdag 28 juni van 9.00u tot 13.00u open tot en met 4 juli tijdens de schooluren.