De opleiding Keukenmedewerker richt zich op het aanleren van de basisvaardigheden en technieken die nodig zijn voor het werken in een professionele keuken. Studenten leren koken, bereiden gerechten, werken met keukengerei, en volgen hygiëne- en veiligheidsvoorschriften. De opleiding biedt praktische ervaring in het assisteren bij het klaarmaken van maaltijden, het organiseren van de werkplek en het ondersteunen van het keukenteam. Afgestudeerden kunnen aan de slag in restaurants, hotels, cateringbedrijven of andere horecagelegenheden.
Lessentabel
BK2 (tweede graad)
PAV
6
Frans
2
FLEX PAV in BGV
2
BGV
6
POLY voortraject
6
VORMING voortraject
6
Stage - Arbeidscontract
16 (+12)
School
CLW
Graad
2e graad
Type
Beroepskwalificatie
Domein
Voeding en Zorg
open voor info en inschrijvingen:
zaterdag 28 juni van 9.00u tot 13.00u open tot en met 4 juli tijdens de schooluren.