De opleiding Hulpkelner richt zich op de basisvaardigheden die nodig zijn om als kelner in de horeca te werken. Studenten leren hoe ze gasten ontvangen, bestellingen opnemen, eten en drinken serveren, en tafels afruimen. Ook worden zaken zoals klantvriendelijkheid, communicatie, hygiëne en samenwerking binnen een horecateam behandeld. De opleiding bereidt studenten voor op ondersteunende taken in restaurants, cafés of andere horecagelegenheden, en biedt een stevige basis om door te groeien in de horeca.
Lessentabel
BK2 (tweede graad)
PAV
6
Frans
2
FLEX PAV in BGV
2
BGV
6
POLY voortraject
6
VORMING voortraject
6
Stage - Arbeidscontract
16 (+12)
School
CLW
Graad
2e graad
Type
Beroepskwalificatie
Domein
Voeding en Zorg
open voor info en inschrijvingen:
zaterdag 28 juni van 9.00u tot 13.00u open tot en met 4 juli tijdens de schooluren.