Secundair onderwijs
+32 (56) 00 00 00

Kies je opleiding

  • « Terug naar opleidingen
  • Medewerker (banket)bakkerij

  • Medewerker (banket)bakkerij

    De opleiding Medewerker (banket)bakkerij richt zich op het aanleren van de vaardigheden die nodig zijn voor het werken in een bakkerij, met een focus op het maken van brood, banket en gebak. Studenten leren de technieken voor het bereiden, bakken en afwerken van verschillende bakkerijproducten, evenals het omgaan met ingrediënten en het volgen van hygiëne- en veiligheidsnormen. De opleiding biedt praktische ervaring in de bakkerij en bereidt studenten voor op een carrière als bakker of banketbakker in bakkerijen, patisserieën of cateringbedrijven.

    Lessentabel

    BK2 (tweede graad)  
    PAV 6
    Frans 2
    FLEX PAV in BGV 2
    BGV 6
    POLY voortraject 6
    VORMING voortraject 6
    Stage - Arbeidscontract  
      16 (+12)
  • Medewerker (banket)bakkerij-image
  • Domein
  • Array
  • School
  • Array
  • Graad
  • Array
  • Type
  • Array
  • « Terug naar opleidingen
  • Medewerker (banket)bakkerij

  • Medewerker (banket)bakkerij

    De opleiding Medewerker (banket)bakkerij richt zich op het aanleren van de vaardigheden die nodig zijn voor het werken in een bakkerij, met een focus op het maken van brood, banket en gebak. Studenten leren de technieken voor het bereiden, bakken en afwerken van verschillende bakkerijproducten, evenals het omgaan met ingrediënten en het volgen van hygiëne- en veiligheidsnormen. De opleiding biedt praktische ervaring in de bakkerij en bereidt studenten voor op een carrière als bakker of banketbakker in bakkerijen, patisserieën of cateringbedrijven.

    Lessentabel

    BK2 (tweede graad)  
    PAV 6
    Frans 2
    FLEX PAV in BGV 2
    BGV 6
    POLY voortraject 6
    VORMING voortraject 6
    Stage - Arbeidscontract  
      16 (+12)
  • Medewerker (banket)bakkerij-image