Deze opleiding biedt leerlingen de mogelijkheid om hun culinaire vaardigheden verder te ontwikkelen en zich voor te bereiden op een professionele carrière in de horeca. In dit 7de jaar leren studenten geavanceerde kooktechnieken, menuplanning, voedselveiligheid en hygiëne, evenals het werken in teamverband en onder druk. Ze krijgen ook praktische ervaring in een keukenomgeving en maken kennis met de organisatie van keukens en het leidinggeven aan collega’s. Het programma bereidt hen voor op een job als kok of chef-kok in diverse horecagelegenheden.
Lessentabel
Specifiek gedeelte
7e jaar
Keuken + traiteur
12
Stage
12
Project (ICT, ondernemerschap, Frans, Engels)
4
Totaal
28
School
athena Drie Hofsteden
Graad
7e jaar
Type
Arbeidsfinaliteit
Domein
Voeding en Zorg
open voor info en inschrijvingen:
zaterdag 28 juni van 9.00u tot 13.00u open tot en met 4 juli tijdens de schooluren.