Fitnessbegeleider - Duaal leren

7de TSO Duaal Sport Fitnessbegeleider

Je wil zowel leren op school én leren op de werkvloer? Met je diploma secundair onderwijs op zak verwerf je in amper één jaar beroepsgerichte competenties. Daarna kun je aan de slag als fitnessbegeleider of groepsfitnessbegeleider.

Kies voor athena campus Pottelberg en het 7de TSO Duaal Sport Fitnessbegeleider. Minstens 20 uur per week in de praktijk in combinatie met 15 uur per week op school zorgen ervoor dat je bent voorbereid op een job als fitnessbegeleider. Dankzij Trajectbegeleiding begeleiden we jou naar de meest passende studiekeuze.

Heb je je diploma secundair onderwijs behaald? Wil je nog niet stoppen met studeren en je nog beter voorbereiden op de arbeidsmarkt? Je bent sportief én dynamisch? De combinatie werken en studeren boeit je? Je wil actief mensen begeleiden op het vlak van fitness, zowel individueel als in groep?

Dan vormt het 7de TSO Duaal Sport Fitnessbegeleider het perfecte antwoord.

Troeven:

• Je ontwikkelt vaardigheden die later goed van pas komen: gepast communiceren op de werkvloer, feedback vragen, met deadlines werken …
  • Je leert op school en op de werkplek, je doet dus werkervaring op.
  • Na je studies vind je makkelijker een job.
  • Je ontvangt maandelijks een leervergoeding (kindergeld blijft behouden!)
  • Je behoudt de schoolvakanties en recht op vakantiewerk.
  • Onze campus in Kortrijk ligt vlakbij het station.
  • Onze campus in Kortrijk is vlot bereikbaar via de autostrade.
  • We maken graag tijd vrij voor jou. Mail of bel ons voor een intakegesprek zodat we een traject op maat kunnen ontwikkelen.

Profiel:

• Sterke motivatie om op school én op de werkplek aan de slag te gaan.
  • Je hebt een diploma secundair onderwijs.
  • Je bent bereid minstens 20 uur per week arbeidservaring op te doen.
  • Twee dagen per week volg je les, een combinatie van theorie en praktijk.
  • Je bent sportief, plichtsbewust, toont inzet en staat open voor feedback.